DopShop.nl
Image default
Eten en drinken

Van noten eten val je af

Noten zijn extreem gezond, omdat ze boordevol voedingsstoffen en antioxidanten zitten. Ze zijn zelfs in verband gebracht met een breed scala aan gezondheidsvoordelen, waaronder bescherming tegen hartaandoeningen en diabetes. Ze bevatten echter ook veel vet en calorieën, waardoor veel mensen noten vermijden uit angst dat ze dik worden. Afvallen is niet gemakkelijk; het vereist toewijding, hard werken en veel geduld. Je moet afscheid nemen van alle rommel en ongezond eten en hallo zeggen tegen alle dingen die gezond en voedzaam zijn. Dus als je probeert af te vallen, weet je hoe belangrijk het is om gezonde voeding in jouw dieet op te nemen. In de lijst met gezonde voedingsmiddelen worden noten geteld als superfoods die antioxidanten bevatten die helpen je lichaam gezond te houden. 

Amandelen

Diverse noten kopen kan voordelen met zich mee brengen. Amandelen worden beschouwd als een van de superfoods van de natuur vanwege hun rijke gehalte aan eiwitten, antioxidanten en hart-gezonde vetten. De enkelvoudig onverzadigde vetten in amandelen voorkomen overeten en de voedingsvezels dragen bij aan het gevoel van een vol gevoel, ondanks het eten van een kleine hoeveelheid. In feite zijn ze een goede bron van een aminozuur genaamd L-arginine dat je helpt vet te verbranden. Elke dag 3-5 amandelen eten is in verband gebracht met meer gewichtsverlies en een hoger vetmetabolisme. Van de vezels en eiwitten in deze noten wordt gezegd dat ze je langer verzadigd houden en ook je spijsvertering onder controle houden.

Walnoten

Walnoten bevatten veel hart-gezonde onverzadigde vetten, waardoor ze geweldig zijn voor gewichtsverlies. Elke dag een handvol walnoten kan helpen om vetverlies te stimuleren en een gezond lichaamsgewicht te bevorderen. Walnoten staan ​​ook bekend om hun verbazingwekkende eetlustremmende kracht; dankzij de aanwezigheid van omega-3-vetzuren, plantensterolen en vitamines die honger helpen onderdrukken en verder helpen bij het afvallen.

Pistachenoten

Pistachenoten hebben een bescheiden hoeveelheid eiwit. Dit eiwit zorgt ervoor dat je langer vol zit, waardoor je niet naar junkfood kunt grijpen. Bovendien helpt het eiwit in pistachenoten bij het opbouwen van nieuw spierweefsel. Pistachenoten bevatten ook enkelvoudig onverzadigde vetten waarvan is aangetoond dat ze gewichtsverlies bevorderen.

Paranoten

Paranoten zitten boordevol vezels en eiwitten, die beide essentieel zijn om af te vallen. Bovendien zijn ze ook een goede bron van selenium, magnesium, fosfor en thiamine, waarvan wordt gezegd dat ze allemaal helpen bij het afvallen. Paranoten bevatten ook L-arginine dat efficiënt is in het vetverbrandingsproces. Ze helpen ook om je metabolisme op gang te brengen.