DopShop.nl
Image default
Groothandel

Een knarsbitje of hockeybitje biedt optimale bescherming voor uw tanden

Knars je ’s nachts met je tanden en kiezen? Dat is niet alleen erg vervelend, maar ook nog eens zeer schadelijk. Uw tanden zijn kostbaar en wilt u uiteraard beschermen tegen beschadigingen. Daarnaast ontstaan er vaak andere klachten zoals spierpijn in de kaak. Om schade aan het gebit bij het tandenknarsen te voorkomen, is het verstandig om een knarsbitje te kopen. Natuurlijk is het mogelijk om een dergelijk bitje bij de tandarts aan te laten meten, maar hier gaat vaak een hoge rekening mee gepaard. Bij Gebitsbeschermers.nl bestel je een knarsbitje gewoon online!

Voorkom slijtage aan het gebit

Tandenknarsen is een veelvoorkomende aandoening waarbij het meestal onbewust in je slaap gebeurt. Maar bij Gebitsbeschermers.nl hebben ze de oplossing. In hun assortiment hebben ze knarsbitjes in verschillende kleuren voor zowel junioren als senioren. Of je nu een blauwe, oranje of zwarte wilt hebben: hier bestel je hem eenvoudig online. Door een bitje tegen tandenknarsen te kopen zorg je ervoor dat de boven- en onderkaak elkaar niet meer raken, waardoor tandenknarsen wordt voorkomen. Deze oplossing is niet alleen zeer efficiënt, maar ook nog eens voordelig!

Een ruim assortiment gebitsbeschermers

Bestel je knarsbitje vandaag nog eenvoudig online en profiteer van gratis verzending. Echter bieden ze in de webshop nog veel meer om uw gebit te beschermen. Denk hierbij aan beugelbitjes, boksbitjes of hockeybitjes. Een hockeybitje is tijdens een wedstrijd of training essentieel. Zonder een hockeybitje mag je zelfs het veld vaak niet op! De hockeybitjes uit hun assortiment zijn allemaal op maat te maken. Volg hiervoor de meegeleverde gebruiksaanwijzing en maak jouw hockeybitje precies passend. Zo heb je minimale hinder van het dragen van een bitje tijdens jouw favoriete sport. Kinderen tot en met 10 jaar kunnen een junioren variant bestellen en iedereen ouder dan 11 jaar raden ze aan om een senior gebitsbeschermer te bestellen. Twijfel je over de maat of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op!