DopShop.nl
Image default
Sport

Sporten via werkgever hoeft niet moeilijk te zijn.

Het is de bedoeling dat zowel je lichamelijke als geestelijke gesteldheid beter wordt van sporten.
Als jij je daarom constant druk moet maken over gebrek aan financiele middelen, zal dat niet in je kouwe kleren gaan zitten. De stress van alledag erbij maakt dat je mentale gezondheid danig te verduren zal hebben. Sporten met korting zal daarom een uitkomst zijn voor sportieve mensen die net niet genoeg hebben voor een lidmaatschap van een fitnesscentrum. Wij zorgen ervoor dat al onze leden in aanmerking kunnen komen voor een korting.
Neem gewoon contact met ons op, en wij zullen oplossing creeren waardoor je kunt Sporten via de werkgever.

Nu we weer kunnen sporten met in achtneming van de vereiste protocollen, staat ons niets meer in de weg om je weer optimaal aan fitness te gaan doen. Tenminste als je daar de financiele middelen voor hebt, want een lidmaatschap van een fitnesscentrum kost aardig wat. Er zijn heel wat mensen die graag naar een sportschool zouden gaan, maar kunnen het zich gewoon niet permitteren. Deze mensen zijn gauw geneigd op te geven, en kunnen helaas niet in vorm komen, omdat ze het simpelweg niet kunnen betalen.

Het is begrijpelijk dat zo een sportschool geen filantropische instelling is, en alle dure aparatuur moet regelmatig geserviced worden. In een fitnesscentrum zijn er mogelijkheden om met korting te Sporten.

Wij snappen dat iedereen tegenwoordig probeert om een goede deal te sluiten. We komen je daarom tegemoet, als je via ons lid wordt. Sporten met korting is dan niet alleen een slogan, maar we maken het werkelijkheid. Op die manier kun je fit blijven zonder bankroet te gaan.

https://www.bedrijfsfitnessabonnement.nl/werkgever