DopShop.nl
Image default
Mode en Kleding

Welke type sport bh heeft jouw voorkeur?

Welke type sport bh heeft jouw voorkeur?

 

Sport bh’s, ze zijn er in tal van verschillenden soorten en kleuren. Waar we tot enkele jaren geleden vaak alleen de keuze hadden uit zwart of grijs. Zijn ze er nu in allemaal verschillende kleuren. Niet zo gek natuurlijk, aangezien er steeds meer mensen zijn gaan sporten. In de huidige tijd vinden we voeding en beweging namelijk steeds belangrijker worden, gelukkig maar, want een gezonde leefstijl is niet alleen belangrijk voor onze fysieke gezondheid, maar ook voor de mentale gezondheid is dit een essentieel punt. Niet voor niets spelen grote bedrijven hier natuurlijk op in. Door de kleuren, vormen en ook soorten zo aantrekkelijk mogelijk te maken, is de kans op verkoop natuurlijk vele malen groter. Daarnaast heeft iedereen natuurlijk ook zijn eigen voorkeur als het gaat om een sport bh. Welke voorkeur heb jij?

 

Verschillende soorten

 

Iedere vrouw heeft een andere voorkeur als het gaat om een beha. Zo loopt de één het liefst in een elomi bh en kiest de ander een anita bh. Kortom, zoveel vrouwen, zoveel verschillende wensen. Niet voor niets is het daarom soms ook een hele uitdaging om een bh te vinden die jij prettig vindt zitten. Dit is niet alleen afhankelijk van je eigen postuur en pasvorm, maar ook van de outfit welke je op dat moment draagt. Zo is een push up bh bijvoorbeeld weer handig onder een mooie jurk, terwijl een plunge bh niet echt staat onder een strak t-shirt. Zoals je dus kunt zien, is het afhankelijk van verschillende factoren voor welk type jij uiteindelijk kiest. Maak je dus ook absoluut niet druk om het feit dat een bepaalde bh niet helemaal past of lekker zit, want dat is simpelweg dus heel goed mogelijk.

 

Prijzen

 

Uiteraard speelt de prijs van een bh voor veel mensen ook mee in de uiteindelijke prijs. Je kunt je voorstellen, dat wanneer je kiest voor een gerenommeerd merk zoals een bh van freya, de kosten hiervan doorgaans een stukje hoger liggen. Ondanks dat het ook een betere kwaliteit is, heeft niet iedereen dit ervoor over en sterker nog, kan ook niet iedereen dit betalen. Het is dus goed om voor jezelf te bepalen wat de prijs is die jij wilt en ook kunt uitgeven, alvorens je op pad gaat. Je zit er namelijk niet op te wachten, dat wanneer je bij de kassa staat en het blijkt uiteindelijk veel te duur, dat je terug moet om iets anders te gaan passen.