DopShop.nl
Image default
Mode en Kleding

Een gouden enkelband

Enkelbanden zijn al eeuwenlang een populair accessoire, en deze trend zal waarschijnlijk niet snel verdwijnen. Enkelbanden zijn een geweldige optie als je op zoek bent naar een eenvoudig en traditioneel sieraad. Ook al zie je elke dag nieuwe en spannende trends, enkelbanden zijn de meest elegante optie. Dit artikel geeft je informatie over enkelbanden van goud en zilver en hoe je de juiste kiest voor jezelf of iemand om wie je geeft.

De verschillende soorten enkelbanden

Er zijn veel verschillende soorten enkelbanden waaruit je kunt kiezen, afhankelijk van je persoonlijke stijl en smaak. Enkelbanden kunnen van veel verschillende materialen gemaakt worden, en goud is een van de meest voorkomende. – Kralen enkelbanden – Kralen enkelbanden zijn een goede keuze als je op zoek bent naar iets uniekers. Dit soort enkelbanden komt in veel verschillende patronen en stijlen en is een zeer goede keuze als je op zoek bent naar iets minder traditioneel. – Choker enkelbanden – Choker enkelbanden zijn een ander zeer populair type enkelversiering. Choker enkelbanden zijn korter dan standaard enkelbanden en zijn ontworpen om zo dicht mogelijk bij de hals gedragen te worden. Choker enkelbanden zijn zeer goed voor mensen die houden van meer subtiele en minimalistische sieraden. – Schakel enkelbanden – Schakel enkelbanden zijn de meest traditionele en orthodoxe soort enkelversiering. Schakel enkelbanden zijn meestal erg lang en gemaakt van veel verschillende stukken van verschillende metalen en materialen. Schakel enkelbanden zijn meestal erg duur en worden meestal gedragen door mensen die op zoek zijn naar iets heel traditioneels en elegants. – Open enkelbanden – Open enkelbanden zijn vergelijkbaar met een choker enkelband, maar zijn open aan de bovenkant en ontworpen om iets verder langs het been gedragen te worden. Open enkelbanden zijn zeer geschikt voor mensen die een subtielere look willen zonder het comfort van een kortere enkelband te verliezen. – Enkelbanden – Enkelbanden zijn een ander zeer populair type enkelversiering. Enkelbanden zijn lang en dun en meestal gemaakt van leer. Enkelbanden zijn geweldig voor mensen die een meer ruige en mannelijke look willen. – Draaikettingen – Draaikettingen zijn zeer moderne en minimalistische enkelbanden, ontworpen voor mensen die een elegante en subtiele look willen. Draaikettingen zijn meestal erg dun en gemaakt van metaal. Swivel enkelbanden zijn meestal erg duur en worden meestal gedragen door mensen die een zeer stijlvolle en traditionele look willen.

Gemaakt van zilver

Zilver heeft veel antibacteriële eigenschappen die infecties kunnen helpen voorkomen. Voetgeur kan ook worden voorkomen dankzij de antibacteriële eigenschappen. Mensen met een gevoelige huid die allergisch zijn voor andere metalen zoals goud kunnen zilveren enkelbanden dragen. Zilver is een van de beste metalen om infecties te voorkomen. Het heeft een natuurlijk antibacterieel middel dat 99% van de bacteriën doodt. Het wordt in veel medische instellingen gebruikt vanwege de natuurlijke antibacteriële eigenschappen. Voetgeur en infecties kunnen worden voorkomen door het dragen van zilveren enkelbanden. Ze zijn niet schadelijk voor de huid en zijn een goede optie voor wie allergisch is voor andere metalen zoals goud en gevoelig is voor huidirritatie. Meer informatie lees je op QuickJewels.

https://www.quickjewels.nl/