DopShop.nl
Image default
Mode en Kleding

De herenschoenen trends van 2024

De juiste schoenen maken je outfit helemaal af. Als je goed voor de dag wil komen zijn goede schoenen daarom onmisbaar. Er zijn natuurlijk een aantal schoenen die bij geen enkele man mogen missen in de garderobe, bijvoorbeeld geklede sneakers, zoals sneakers Mason Garments. Dit zijn de trends in herenschoenen van 2024.

Sportieve sneakers

De afgelopen jaren heeft de geklede sneaker zijn intrede gedaan als een wat meer casual equivalent van de leren geklede schoen. De geklede sneaker kan zowel in formele als in informele situaties gedragen worden en werd daarom erg populair onder mannen. De sportieve sneaker maakt dit jaar echter opnieuw een opmars. Hoera! Want deze schoenen zitten vaak ontzettend comfortabel. In 2024 mag je best gaan voor een vrolijke sneaker in felle kleuren. De sport sneakers zijn niet langer enkel geschikt voor streetwear, maar kunnen met een mooie spijkerbroek en een net overhemd ook prima naar kantoor gedragen worden. Comfort is godzijdank weer helemaal in.

Instappers

Ook deze zomer kunnen we als mannen onze voeten weer heerlijk lucht geven in stijlvolle instappers. Vooral de kleuren beige, navy blue en donkergroen komen heel veel terug. Instappers zijn ideaal wanneer je sandalen net niet netjes genoeg vindt, maar het echt te warm is voor sneakers of meer geklede schoenen. Instappers kunnen overal bij. Combineer het met een mooie chino voor een luchtige, speelse en zomerse look, of juist met een mooie pantalon wanneer je op een zomerse dag iets formeler gekleed wilt. Ga voor een mooie leren variant die goed strak om je voet zit, zodat je hem tijdens het lopen niet steeds uit schopt.

Nette apron schoen

De apron schoen is een klassiek model dat voorheen dagelijks gedragen werd door mannen, maar in de loop der jaren verdrongen is door de sneaker. Daar komt in 2024 een einde aan. Mooie leren apron schoenen zijn niet langer enkel bedoeld voor formele aangelegenheden, maar kunnen ook prima onder een spijkerbroek of ander soort casual outfit. Ideaal voor mannen die het leuk vinden om te spelen met hun stijl en graag een leuke twist geven aan hun kleding. Kortom: met een paar mooie sport sneakers, luchtige instappers en nette apron schoenen  ben je helemaal klaar voor het nieuwe jaar.