DopShop.nl
Image default
Hobby en vrije tijd

Verander je perceptie over de waterpijp

De waterpijp is enorm in populariteit gestegen. Veel jongeren, maar ook ouderen worden steeds enthousiaster over de waterpijp en gebruiken het ook frequenter. Hoewel de pijp voorheen vooral gerookt werd in de daar voor bestemde shisha lounges, is het nu heel normaal om thuis te roken. Door de opkomst van heel veel webwinkels is het mogelijk om de waterpijp online te bestellen. Zoals ik al zei roken veel mensen de waterpijp regelmatig en wordt het vrij normaal. Daarom krijg je hierbij van mij tips over de waterpijp en hoe je het weer spannender kan maken.

Het toevoegen van een smaakje
Variatie in de smaak kan op verschillende manieren. Je kan er als eerst voor kiezen om verschillende soorten waterpijp tabak te combineren. Zo kan je er voor kiezen om bijvoorbeeld een fruit smaak te combineren met munt. Maar de smaak hoeft niet te komen van de tabak. Veel mensen kiezen er voor om de vloeistof in de waterpijp vaas te veranderen. Dit is een handige tip als je houdt van alcohol in je waterpijp. Denk er bijvoorbeeld is aan om vodka met aardbeien tabak of Bacardi Razz met munt combineren.

Het toevoegen van zuivel
Dit klinkt misschien een beetje gek of wellicht heb je er wel eens eerder van gehoord. Dit is een uitgesproken goede tip als je een echte trukendoos bent. Door melk in de vaas te doen wordt de rook namelijk heel wit en dik. Perfect voor al je tornado’s en rondjes.

Dit zijn maar twee tips voor je waterpijp. Toch kan dit je hele perceptie veranderen en ontstaan er misschien wel weer helemaal nieuwe varianten die bedacht worden. Zoals het combineren van alcohol met zuivel in de waterpijp vaas. Door de mogelijkheden uit te breiden veranderd je hele ervaring met de waterpijp en kan je hier nog langer van genieten met vrienden en vriendinnen.

https://premium-hookahs.nl/