DopShop.nl
Image default
Hobby en vrije tijd

Escape room in Winterswijk bezorgd mensen een leuke dag

Wanneer u kiest voor de leukste escape room van Winterswijk en omstreken. Dan bent u verzekerd van een erg leuke met vrienden of familie. Een escaperoom in Winterswijk is een concept waarbij je moet ontsnappen uit een kamer binnen de tijd. Bij zo’n escape room in Winterswijk moet je puzzels oplossen en allerlei aanwijzingen vrijspelen om zo je weg naar buiten te vinden. Een erg leuke maar moeilijke bezigheid die er voor alle leeftijden is. Het concept is nog niet zo oud en grote kans dat je het nog nooit gedaan hebt. Reden genoeg dus om naar Winterswijk te komen voor een leuke escaperoom.  De escaperoom in Winterswijk is voor alle leeftijden en wordt hier dan ook op afgestemd zo hebben we er een voor volwassen en een voor kinderen onder de 12. Beide escaperooms in Winterswijk duren een uur ontsnap je dus binnen deze tijd dan heb je gewonnen. Je doet de escape room  in groepen van 4 personen en strijd op deze manier tegen elkaar. 

Kinderfeestje

Wanneer u nog geen leuke activiteit hebt voor het feestje van uw kind, dan bent u ook daarvoor bij de escaperoom in Winterswijk aan het juiste adres. De escaperoom voor kinderen is erg geschikt voor een kinderfeestje en is een leuke activiteit. Uiteraard zit er drinken en eten bij in en is het erg leuk voor kinderen tot 12 jaar. Voor deze escaperoom moet je op tijd reserveren en duidelijk aangeven met hoeveel personen je bent. Zodat we hier rekening mee kunnen houden en u een kostenplaatje kunnen geven van hoe en wat  het ongeveer mag gaan kosten. Kinderen vinden de escaperoom helemaal geweldig en het is dan ook een erg orgineel idee, en iets wat ze waarschijnjlijk nog nooit gedaan hebben.