DopShop.nl
Image default
Mode en Kleding

Leuke dames truien van Demm

Voor elke gelegenheid een trui

Een trui is een heerlijk en goed draagbaar en comfortabel kledingstuk. Een dames trui kan zowel casual gedragen worden als naar een feestelijke gelegenheid. Dit is vooral afhankelijk van de toepassing van de materialen en het model. Een sweater of slobbertui is sportief, voor in je vrije tijd, terwijl een trui van een mooi glanzend materiaal heel feestelijk of netjes gedragen kan worden. In onze Demm collectie vind je voor elke gelegenheid een passende trui! Je vindt bij ons truien in aardetinten, taupe, roomwit, antraciet, zwart en oud roze. 

Onze truien zijn gemaakt van mooie materialen

Het plezier dat je beleeft aan je aankoop heeft veel te maken met de gebruikte materialen. Voor truien zijn de meest toegepaste materialen wol, katoen en acryl. Wol is een natuurlijk en duurzaam materiaal, gemaakt uit de dunne haren van vooral schapen. Wol heeft goede draageigenschappen omdat het warm is, ademt en mooi valt. Het materiaal moet zorgvuldig gereinigd worden. Katoen is ook een natuurlijk materiaal maar komt van de zaadpluis van de katoenplant. Katoen is ademend, neemt goed vocht op en is gemakkelijk te wassen. Katoenen truien zijn meestal gemaakt voor het voorjaar en de zomer. Acrylvezel is een kleurvaste synthetische stof die warm en zacht aanvoelt. Het is gemakkelijk te wassen en blijft mooi. Bij Demm vindt je uitsluitend goede kwaliteit garen en materialen. 

Ronde hals of V-hals?

Een V-hals staat goed bij de meeste vrouwen: het doet je nek langer lijken en je gezicht smaller. Met een V-hals lijk je slanker doordat je minder nadruk op je boezem en je buik legt en je bovenlichaam langer lijkt. Soms zie je een watervalvariant op de V hals. Die heeft dezelfde voordelen en is extra fijn voor vrouwen met een kleinere boezem. Een ronde hals komt het meeste voor bij truien en past goed bij een wat ronder gezicht. Wanneer je wat kleinere borsten hebt geeft een hogere (ronde) hals meer volume. Voor vrouwen met een smal gezicht is een ronde hals meestal geen goede keuze. Door gebruik te maken van een sjaaltje of een ketting kan de uitstraling van een V-hals of ronde hals beïnvloed worden. 

Waarom een trui van Demm?

Onze truien worden gemaakt van mooie, luxe materialen en zijn zeer modieus. Wij gebruiken mooie garen om de breisels te maken en bieden onze klanten deze truien aan tegen een zeer goede en betaalbare prijs. Onze collectie blijft altijd actueel omdat we elke 2 weken nieuwe kledingstukken toevoegen. Je kunt bij ons terecht voor truien in de maten S tot en met XL. Een trui van Demm is altijd een modieuze, kwalitatief goede en betaalbare keuze.

http://shop.demm.nl/woman/truien/