DopShop.nl
Image default
Mode en Kleding

Een avondjurk dragen voor elke gelegenheid

Avondjurken zijn de heerlijke, kieskeurige, mooie tante van mode. Ze zijn niet het ‘investeringsstuk dat je keer op keer draagt’ of de ‘statement kleding die je uiteindelijk verrast met zijn veelzijdigheid’. Vaak wordt een avondjurk gekocht met de intentie en kennis dat je dat niet zult doen draag het vaak, maar de vluchtige momenten die je draagt, zijn het waard. Als een dure avondjurk de prijs is die je betaalt om een fantastisch moment te beleven waarin je je 100% in je vel voelt en alle gevoelens van zelfbewustzijn en twijfel kunt afwerpen, is het niet de moeite waard? Veelzijdigheid is hier niet het punt; de blijvende kracht van een avondjurk waardoor je je simpelweg goed voelt, is net zo de moeite waard als een gemakkelijk te dragen zwarte broek.

 

De momenten in je avondjurken waarop je blij bent te zijn, zijn momenten waarop je kunt ontsnappen wanneer je een beetje verdwaald bent, je als poep voelt of niet zeker bent van jezelf. Haal het uit de kast en draag het om Frosted Flakes te eten terwijl u tv kijkt, zodat het extra slijtage krijgt. Schaam je zelf elke keer als je langs de ingangspiegel loopt en stel een zelfontspanner in om foto’s te maken. Avondjurken zijn bedoeld om onze kinderfantasie als prinses te voeden.

Dus kozen we natuurlijk onze vijf favoriete avondjurken van het seizoen en stapten in een speedboot die de Hudson River af voer. Scroll naar beneden voor onze vluchtige zonsondergang van 10 minuten rond het Vrijheidsbeeld en droom een ​​beetje met ons mee.

 

De tentjurk

Strakke, stofrijke jurken die je het gevoel geven dat je een gigantische tent draagt, zijn nu in beweging. Dit betekent dat je letterlijk kunt bewegen, zwaaien, wervelen, ronddraaien, snacks verbergen en plezier hebben zonder de zorgen die een meer nauwsluitende jurk zou hebben. Deze jurk beweegt met je mee. Wat kun je nog meer vragen?

 

De Moiré-jurk

De combinatie van kleding en broek is misschien ooit gebruikt om een ​​informele factor toe te voegen, maar Christopher John Rogers zet die theorie op zijn kop (zoals hij vaak doet). De moiré-stof heeft het gevoel dat “Marie Antoinette macarons op zondagochtend eet”, terwijl de geruite en gestreepte broek zeggen: “Zoek een meisje dat beide kan. Ik ben hier om te dansen en fancy te zijn door macarons te eten. “

 

De sweaterjurk

Opdat we niet vergeten dat gebreide kleding de status van avondjurk ook waardig kan zijn. Zoals met alle dingen die het merk Area aanraakt, wordt iets klassieks zoals een gebreide trui getransformeerd in een statement-makende kuitlengte jurk geschikt voor de rode loper. Zoom maar een klein beetje in en je zult delicate strass steentjes zien die in het dikke breisel zijn geweven. Ziet er goed uit in combinatie met de sprankelende lichten van One World Trade Center en de kabbelende golven van de Hudson River.

 

De altijd rode jurk

De klassieke rode galajurken blijft klassiek. Waar gaat het over de kleur rood die automatisch insinueert dat je klaar bent voor iets ~ fancy ~? Deze komt met drie elegante lagen en is geplooid. Andere kwaliteiten zijn onder meer het gevoel geven dat je rondrijdt in een cabriolet in een film. Als je geen kaviaar en steak frites eet terwijl je deze jurk draagt, doe je misschien iets verkeerd.

https://www.veaul.com